Memories For You

Servicii

Fotografii Memories Studio Iasi surprind momentele cele mai importante ale evenimentului, fiind mereu in miscare si atenti la detalii. Serviciile standard pe care le oferim sunt pentru nunti, botezuri si evenimente corporate. Celelalte servicii se discuta cu clientul si se stabilesc atunci detaliile.

Serviciile Memories Studio Iasi sunt full HD complete, filmari profesionale, videoclipuri, spoturi publicitare.

Filmarile si Fotografiile de la botez au importanta sentimentala pentru parinti si de aceea in centrul atentiei vor fi acestia si copilul. Cadrele vor fi realizate atat indoor, cat si outdoor. Vor fi surprinse momente de acasa, de la biserica, dar si de la local. Filmul de prezentare al botezului va fi realizat la cerintele parintilor si in functie de dorintele acestora.

Filmarile si Fotografiile de la botez reprezinta una dintre cele mai frumoase experiente deoarece este minunat sa surprinzi inocenta si frumusetea unui copil. Pentru a surprinde momente de impact este nevoie de timp, pasiune si rabdare. Fotografii Memories Studio Iasi sunt inarmati cu acest calitati la care se adauga creativitatea si profesionalismul. Copiii sunt imprevizibili si de aceea fotografii au oportunitatea sa surprinda momente memorabile pentru parinti.

Filmarile se realizeaza la cerinta clientului, in functie de durata si locatiile cerute de acesta.

Filmarile si Fotografiile de la nunta sunt foarte importante deoarece imortalizeaza momentele unice din viata unui cuplu. Aceste fotografii au atat o valoare artistica, cat si una senimentala si de aceea trebuie surprinse cele mai bune cadre si merita o atentie deosebita. Fotografiile vor fi realizate atat indoor, ca si outdoor deoarece evenimentul trebuie sa fie surprins pe tot parcursul desfasurarii sale. Mirii vor fi in centrul atentiei atat la fotografii, cat si la filmari. Fotografia de nunta este deosebita si cere experienta si creativitate. Fotografii Memories Studio Iasi dau dovada de creativitate (asa cum se poate observa in portofoliul de activitate), dar si de experienta. Se realizeaza fotografii atat la cererea mirilor in locatiile dorite, cat si recomandate. Sunt realizate fotografii inedite, sunt surprinse momentele cele mai importante si se reda, in cel mai mic detaliu, personalitatea mirilor, eleganta, fericirea si momentul in unicitatea lui. Filmul de prezentare al nuntii va fi realizat la cerintele mirilor si in functie de dorintele acestora.
Filmarile se realizeaza la cerinta clientului, in functie de durata si locatiile cerute de acesta.

Filmarile si Fotografiile stil corporate trebuie realizate intr-un mod cat mai profesionist pentru a scoate in evidenta detaliile importante. Printre evenimentele corporate la care am participat se numara conferintele, lansarile de produse sau servicii, petreceri ocazionale, serbari aniversare, evenimente anuale.

Filmarile se realizeaza la cerinta clientului, in functie de durata si locatiile cerute de acesta. Prelucrarea filmarilor va fi realizata intr-un mod cat mai profesional pentru a fi prezentate cele mai importante momente si detalii.

Top! Creat de ZFM — webdesign & media consulting.
Social Links:
FACEBOOK
YOUTUBE