Memories For You

Nunti

Filmarile si Fotografiile de la nunta sunt foarte importante deoarece imortalizeaza momentele unice din viata unui cuplu. Aceste fotografii au atat o valoare artistica, cat si una senimentala si de aceea trebuie surprinse cele mai bune cadre si merita o atentie deosebita. Fotografiile vor fi realizate atat indoor, ca si outdoor deoarece evenimentul trebuie sa fie surprins pe tot parcursul desfasurarii sale. Mirii vor fi in centrul atentiei atat la fotografii, cat si la filmari. Fotografia de nunta este deosebita si cere experienta si creativitate. Fotografii Memories Studio Iasi dau dovada de creativitate (asa cum se poate observa in portofoliul de activitate), dar si de experienta. Se realizeaza fotografii atat la cererea mirilor in locatiile dorite, cat si recomandate. Sunt realizate fotografii inedite, sunt surprinse momentele cele mai importante si se reda, in cel mai mic detaliu, personalitatea mirilor, eleganta, fericirea si momentul in unicitatea lui. Filmul de prezentare al nuntii va fi realizat la cerintele mirilor si in functie de dorintele acestora.
Filmarile se realizeaza la cerinta clientului, in functie de durata si locatiile cerute de acesta.

Memories Studio va ofera :

– poze la minut(marturii)

– albume foto

Pachet foto-video STANDARD
Pachet foto-video COMPLET
Pachet foto-video EXTRA

Fiecare pachet contine : – un stick USB si continutul acestuia pe o platforma Storage online cu parola(continutul va fi online 3 luni de la predarea lui).

Nunta vazuta ca un film (un rezumat al nuntii cu cele mai importante momente ), durata rezumatului este de aproximativ 45 minute 

Pentru nuntile care au loc in afara orasului Iasi se plateste transportul.

Top! Creat de ZFM — webdesign & media consulting.
Social Links:
FACEBOOK
YOUTUBE